A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Spoštovane sodelavke, spoštovani sodelavci

2022-06-09T09:01:02+02:00

Verjetno si nihče od nas ni predstavljal, kako se nam bo vsakdan spremenil, predvsem pa naše delovno okolje. Morda nas je malo zaskrbelo, ko se je dogajalo na Kitajskem, bili malce bolj zaskrbljeni, ko se je pojavila Italija, pa vendar verjamem da si je vsak od nas mislil, da se pri nas tak scenarij ne more zgoditi. Vesela sem, da se ni.

Ukrepi, ki smo jih sprejeli v našem delovnem okolju, so velik izziv tako na področju organizacije dela, zdravstvenih smernic, finančnih okvirjev, razumevanja in sprejemanja. Veliko smo se naučili in prilagodili. Za vse nas je to prvič in stanje, v katerem se nahaja trenutno cel svet, je nepričakovan za vse.

Izredno sem vesela, da ste izkazali v teh časih srčnost in sodelovanje, saj brez vas in vaše pripravljenosti, noben ukrep ne bi mogel biti uspešen. Hvala vsem, ki vsakodnevno skrbite za naše stanovalce, ki jim omogočate stik z zunanjim svetom, preko novih načinov komuniciranja. Hvala vsem, ki upoštevate vse varnostne ukrepe in tako zagotavljate varno in zdravo okolje, ne samo v službi ampak tudi v domačem okolju. Hvala vsem, ki opominjate, ko kdo pozabi na varnost. Hvala vodstvu, da vse sprejete ukrepe vpeljuje v delovne procese. Samo s skupnimi močmi bomo lahko obladovali situacijo.

Želim vam lepe praznike, naj minejo mirno in zdravo.

Regionalna direktorica za Slovenijo
Mag. Sanda M. Gavranovič

Skip to content